10 frågor

_Images_PressImage_David_349_highres_pressbild_stor_5
Foto: Robert Eldrim
10 frågor

David Batra: "Utan entreprenörer funkar inget samhälle"

David Batra är ståuppkomiker och skådespelare – aktuell med showen om hans fru, toppolitikern Anna Kinberg Batra. Han tycker att entreprenörer är livsnödvändiga för samhället. ”När jag började som komiker på heltid och startade företag kändes det viktigt att visa för mig själv och omgivningen att jag kunde leva på det”, säger han.

Frida Nygren
55299d72-483b-4586-a845-c837a3b6456b-image
Foto: TT
10 frågor

Gladys del Pilar: En showande entreprenör

Hon har vunnit melodifestivalen med gruppen Afro-Dite, hon leder körer, sjunger och showar. Efter att Gladys del Pilar startade sitt eget företag för snart 20 år sedan har hon aldrig sett tillbaka.

Frida Nygren
Kristoffer Triumf driver podcasten Värvet
Foto: TT
Tio frågor

Kristoffer Triumf: ”Kan knappt fatta att jag är entreprenör”

Kristoffer Triumf är programledare, komiker, redaktör och tidigare copywriter som under de senaste åren blivit ett namn på allas läppar. I sin podcast Värvet har han intervjuat nästan alla svenska kändisar och den har ständigt legat i topp över landets mest nedladdade podcasts.

Frida Nygren
Edward Blom
tio frågor

Edward Blom: Den motvillige entreprenören

Böcker, sommarvärd på radio, tv-personlighet, kulturhistoriker, gastronom och så en jullåt på det. Edward Bloms portfolio går inte av för hackor, men själv hävdar han att han är en ganska motvillig entreprenör. ”Många entreprenörer gillar vägen till målet. För mig kommer den riktiga lusten när något är färdigt.”

Louise Wachtmeister