Driver du Nordens mest innovativa bolag?

39

Tävling Nu har anmälan till Sveriges största entreprenörstävling för startup- och tillväxtbolag öppnat. I Serendipity Challenge kommer 50 av Sveriges och Nordens mest innovativa framtidsbolag tävla om titlarna “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag”.

Serendipity Challenge 2016

Syftet med Serendipity Challenge är att visa upp och främja Sverige och Norden som grogrund för innovativa bolag som förändrar, förbättrar samt utvecklar sina respektive industrier på global nivå. Detta samtidigt som tävlingen vill knyta samman entreprenörer med investerare, företagsledare, samarbetspartners och politiker. Tävlingen arrangeras av Serendipity tillsammans med initiativet “Industrin tar matchen” som består av 14 industriorganisationer.

Finalen går av stapeln under Almedalsveckan där de 50 uttagna företagen kommer att ställa ut sina innovationer på techarenan på “Industriområdet” i centrala Visby. Vinnarna i varje kategori kommer att få en plats i vinnardelegationen som reser till Silicon Valley samt ett tillväxtpaket till ett värde 200 000 kronor. I år kommer tävlingen även att följas upp under hösten med en konferens på temat ”från startup till miljardbolag” i Stockholm.

Här kan du anmäla ditt eller någon annans företag

Sista anmälningsdag är 3 maj 2017.

Frida Nygren