Prenumerera på Sveriges största tidning för företagsamt folk

PRENUMERERA Tidningen Entreprenör utkommer 10 gånger om året. Som prenumerant får du Sveriges största tidning för företagsamt folk hem i brevlådan först av alla, innan den kommer ut i butik.

Fem omslag från tidningen Entreprenör.

Vi skriver om människor, deras drivkrafter, strategier, val, villkor och vardag. Det är berättelser som andra företagare kan dra nytta av och aspirerande nyföretagare få inspiration ifrån. Vi bevakar dessutom näringslivspolitik och debatt.

Detta får du som läsare i varje nummer av Entreprenör:  

  • Entreprenörerna. Spännande intervjuer med intressanta företagare – kända så väl som okända, men alltid med en historia att berätta.
  • I praktiken. Oavsett om du vill anställa, växa organiskt eller genom förvärv eller lära dig mer om sociala medier – Entreprenörs tipssidor ger lösningar och idéer.
  • Frågor och svar. Du frågar – vi har en expert som svarar.
  • Reportag. Vi väjer inte för det komplicerade, men skriver om saker på ett smart och lättillgängligt sätt. Vi fördjupar oss i hur skaffar man kapital, regelkrångel och Skatteverkets metoder och mycket annat som hör företagandet till.
  • Med mera. Nykläckta företagare med intressanta idéer, debattörer, företagsforskare, styrelseproffsen, riskkapitalisterna, våghalsarna, deltidsentreprenörerna, småföretagarna, ekonomiexperterna, politikerna, företagarnas vänner och säljexperterna.


Prenumerationsärende? Adressändring? Uppsägning?

Mejla prenumeration@entreprenor.se

Digitalt eller lösnummer?
Här kan du köpa och prenumerera på tidnigen digitalt eller köpa lösnummer på papper eller digitalt.