Urban Ermling

Urban Ermling

Producent Film/TV

  • +46 70 832 07 32

Producerar rörlig media för våra kanaler som; PLAY, Facebook m fl. Kan bistå vid all form av produktion av rörlig media. Antingen som egen produktionskapacitet eller vid upphandligar av externa produktionstjänster.

Senaste artiklarna

NYHET Publicerad:

Tunga jurister: Skogsstyrelsen struntar i grundlagen

ÄGANDERÄTT Statliga myndigheter struntar i grundlagen och fullkomligt kör över medborgare, rasar flera jurister. Skogsstyrelsens försök att rättfärdiga stöld från skogsägare är inte unikt, menar juristen Claes Sjölin. ”Släpa tjänstemännen till skranket. Om de som ständigt kränker äganderätten straffades för tjänstefel skulle förmodligen statens uppförande ändras radikalt”, säger han. 
NYHET Publicerad:

Skogsstyrelsen – skogsägarnas värsta fiende

ÄGANDERÄTT Skogsstyrelsen överklagar skogsdomarna. Markägarna har hamnat i ett moras av besvikelse, uppgivenhet och förvirring.
NYHET Publicerad:

Branschen där spott, våld och dödshot är vardag

Branschen är en väg in på arbetsmarknaden för unga, men har utvecklats till något annat. ”Det är ju helt sjukt att man på något sätt får vänja sig vid att bli mordhotad, spottad i ansiktet och lära sig hur man ska undvika att få en snyting”, säger chefen Linda Gunnarsson.
NYHET Publicerad:

Holmens vd: "Sverige känns inte rättssäkert idag"

ÄGANDERÄTTEN Lavskrikor, bombmurklor, artskyddsdirektiv nyckelbiotoper och stoppade avverkningar på ena sidan. På andra sidan förtvivlade skogsägare och en skogsindustri på högvarv. Striden om skogen fortsätter att röra upp känslor.
NYHET Publicerad:

"Vi borde ha en mer amerikansk syn på oss själva"

ENTREPRENÖRSKAP Superentreprenören Johannes Cullberg har tagit sig an en enorm utmaning med sin matkedja ”Paradiset”.
NYHET Publicerad:

Happy plugs grundare om framgången

ENTREPRENÖRSKAP ”Den dummaste idén vi sett!" sa kompisar, banken och investerare. I dag är Anderas Vurals bolag ”Happy Plugs” världsledande inom mode och teknik.
NYHET Publicerad:

Influencers lyfte varumärket – och intimdeon blev en framgångssaga

MARKNADSFÖRING En av Deodocs framgångsfaktorer har varit att jobba med infuencers och content marketing istället för traditionell reklam.
NYHET Publicerad:

Skogsägare utan ersättning efter myndighetsbråk

ENTREPRENÖR GRANSKAR Sedan en uppmärksammad dom 2015 har staten valt att stoppa avverkning av stora arealer fjällnära skog utan att ge ersättning till skogsägarna. Tidningen Entreprenörs granskning visar att arkitekten bakom är Kammarkollegiet. ”Det övergår min fattningsförmåga hur Kammarkollegiet kommit fram till ståndpunkten”, säger Stefan Rubenson, jurist på advokatfirman Åberg & Co och tidigare rättschef på miljödepartementet.