Sista numret av Entreprenör på papper – nu kommer fPlus!

BÄSTA LÄSARE, Det första numret av tidningen Entreprenör kom ut i maj 2001. Det sista numret av Entreprenör på papper kommer ut den 15 december i år. I fortsättningen hittar du nyheter för företagsamt folk och entreprenörer på entrepenor.se, som lever vidare som nyhetssajt på nätet.

Jag har själv arbetat på Entreprenör i 16 år, nästan ända sedan starten, så visst känns det lite vemodigt att pappersutgåvan försvinner. Men samtidigt utgör nedläggningen starten på något nytt, både för oss på redaktionen och för er läsare.

Svenskt Näringsliv, som äger Entreprenör, gör nu en storsatsning på den digitala nyhetstjänsten fPlus, som lanseras i början på 2018, både som app och som webbplats. Där kommer du som läsare få en snabb överblick över de viktigaste, dagliga nyheterna, men med särskild tyngdpunkt på företagande, arbetsmarknad, näringsliv och opinion. Målet med fPlus är att alla entreprenörer alltid ska vara uppdaterade med senaste nytt och samtidigt ha tid att utveckla sina affärsidéer och företag.

Redan idag kan du få en försmak av den nya tjänsten genom att prenumerera på det dagliga nyhetsbrevet fPlus, som vi producerar sedan ett halvår tillbaka. Om du tecknar en prenumeration på nyhetsbrevet blir du dessutom först med att få tillgång till nyhetsappen fPlus, som just nu är under utveckling.

Gå in på www.fplus.se och få omedelbar tillgång till nyhetsbrevet. Det är självklart kostnadsfritt för dig som är företagare och entreprenör.

Prenumeranter, som har betalat för utgåvor av Entreprenör som skulle ha kommit ut under 2018, får naturligtvis tillbaka mellanskillnaden. Vi ber dig skicka in dina kontouppgifter till prenumeration@entreprenor.se senast den 15 januari, så reglerar vi detta under januari 2018.
Vi betalar dock inte ut belopp som understiger 100 kronor.

Väljer du att inte få tillbaka pengar kommer dessa oavkortat gå till organisationen Hand in Hand, som hjälper människor ur fattigdom genom entreprenörskap.

Jag hoppas att du fortsätter att följa oss på entreprenor.se och på fplus.se!

Vänliga hälsningar
Anna Dalqvist, chefredaktör

Har du betalt för utgåvor under 2018?
Kundtjänst: 08-762 61 40 (09.00 - 16.00.)
Mejl: prenumeration@entreprenor.se

Digitalt eller lösnummer?
Här kan du köpa och prenumerera på tidnigen digitalt eller köpa lösnummer på papper eller digitalt