Sista numret av Entreprenör på papper – nu kommer fPlus!

9

Bästa läsare Det första numret av tidningen Entreprenör kom ut i maj 2001. Det sista numret av Entreprenör på papper komm ut den 15 december 2017. I fortsättningen hittar du nyheter för företagsamt folk och entreprenörer på entrepenor.se, som lever vidare som nyhetssajt på nätet.

Svenskt Näringsliv, som äger Entreprenör, gör nu en storsatsning på den digitala nyhetstjänsten fPlus, som lanseras i början på 2018, både som app och som webbplats. Där kommer du som läsare få en snabb överblick över de viktigaste, dagliga nyheterna, men med särskild tyngdpunkt på företagande, arbetsmarknad, näringsliv och opinion. Målet med fPlus är att alla entreprenörer alltid ska vara uppdaterade med senaste nytt och samtidigt ha tid att utveckla sina affärsidéer och företag.

Redan idag kan du få en försmak av den nya tjänsten genom att prenumerera på det dagliga nyhetsbrevet fPlus, som vi producerar sedan ett halvår tillbaka. Om du tecknar en prenumeration på nyhetsbrevet blir du dessutom först med att få tillgång till nyhetsappen fPlus, som just nu är under utveckling.

Gå in på www.fplus.se och få omedelbar tillgång till nyhetsbrevet. Det är självklart kostnadsfritt för dig som är företagare och entreprenör.

Jag hoppas att du fortsätter att följa oss på entreprenor.se och på fplus.se!

Vänliga hälsningar
Anna Dalqvist, chefredaktör