Sista Entreprenör på papper - nu drar vi igång fPlus

1

Bästa läsare Det första numret av tidningen Entreprenör kom ut i maj 2001. Det sista numret av Entreprenör på papper är det som kommer ut i veckan, nummer 10 2017. I fortsättningen hittar du nyheter för företagsamt folk på entrepenor.se, som lever vidare som nyhetssajt på nätet, och i den nya nyhetsappen fPlus.

Omslag Entreprenör nummer 10 2017.
Det sista numret av tidningen Entreprenör på papper någonsinn är nummer 10 2017. Nu är det entreprenor.se och fplus.se som gäller för nyhetstörstande entreprenörer.

Jag har arbetat på Entreprenör i 16 år, nästan ända sedan starten, så visst känns det lite vemodigt att pappersutgåvan nu försvinner.

Men samtidigt utgör nedläggningen starten på något nytt, både för oss på redaktionen och för er läsare.

Svenskt Näringsliv gör nu en storsatsning på den digitala nyhetstjänsten fPlus, som lanseras i början på 2018, både som app och som webbplats. Där kommer du som läsare få en snabb överblick över de viktigaste, dagliga nyheterna, men med särskild tyngdpunkt på företagande, arbetsmarknad, näringsliv och opinion.

I fPlus får du också möjlighet att skräddarsy ditt nyhetsflöde efter egna önskemål, intressen och bransch då vår nyhetsredaktion fått tillgång till en av de mest moderna och avancerade digitala plattformarna i Sverige.

Målet med fPlus är att alla entreprenörer alltid ska vara uppdaterade med senaste nytt och samtidigt ha tid att utveckla sina affärsidéer och företag.

Redan idag kan du få en försmak av den nya tjänsten genom att prenumerera på det dagliga nyhetsbrevet fplus, som vi producerar sedan ett halvår tillbaka. Nyhetsbrevet kommer till dig på mejl strax efter klockan 04.00 på morgonen, vilket gör det till Sveriges morgonpiggaste nyhetsöversikt.

Om du tecknar en prenumeration på nyhetsbrevet redan idag blir du dessutom först med att få tillgång till nyhetsappen, som just nu är under utveckling.

Gå in på www.fplus.se och få omedelbar tillgång till nyhetsbrevet. Det är självklart kostnadsfritt för dig som är företagare och entreprenör.

Samtidigt bygger vi på Svenskt Näringslivs redaktion även ut bevakningen i våra andra digitala publikationer, såsom entreprenor.se, svensktnaringsliv.se och arbetsmarkandsnytt.se.

Anna Dalqvist
Anna Dalqvist, chefredaktör Entreprenör

Jag hoppas att du fortsätter att följa oss på entreprenor.se och på fplus.se!

Anna Dalqvist